ET HEALING

90 minuten – €75

Door Ester Maas – ET healing practitioner

Wat is ET healing?

Tijdens een ET healing-sessie werk ik vanuit een veld wat ontstaat door een co-creatie van jou, mij en de gidsen die daarbij aanwezig zijn. Ik geef een reading en een energetische healing waarbij ik mij laat leiden door mijn gidsen uit andere dimensies. Ik werk met een soort team van gidsen wat wisselt in samenstelling; naast ‘extraterrestrials’ zijn er soms ook ander soort gidsen aanwezig. De diversiteit daarin blijft mijzelf nog steeds verrassen, maar ieder van hen voelt voor mij aan als een hele zuivere energie.

Deze sessies zijn gericht op het kunnen maken van een bewustzijnsshift. Ik haal dus niet zomaar blokkades weg, maar neem je mee in een reis in jezelf. Ik krijg tijdens de sessies veel informatie vanuit je onderbewuste over jou en je leven: waarom zijn bepaalde dingen zoals ze zijn en wat kan je concreet doen om daar verandering in aan te brengen? Meestal komt eerst dat wat nog gezien mag worden aan het licht, om vervolgens van daaruit te kijken hoe je hiermee verder kunt. Wat is de missie van jouw ziel of wat komen verschillende delen van jou je vertellen? Ik kijk hierbij op een holistische manier, bijvoorbeeld door op overlevingsmechanismen, gedachtenpatronen en emoties die in het lichaam opgeslagen liggen in te zoomen en deze te ontrafelen.

Tijdens de sessie mag je ontspannen liggen op de behandeltafel, ondertussen vertel ik wat ik voel en zie en stel ik je daar soms een vraag over zodat we nog verder de diepte in kunnen. Dit combineer ik met een energetische healing, waarbij zowel ik als mijn gidsen ‘werken’ in jouw energieveld. Het energetische gedeelte van de sessie is misschien minder zichtbaar dan de woorden, maar heeft een veel diepere werking dan alle informatie en werkt ook nog door in de periode na de sessie. Bij ET healing gaat het er echter om dat jij in je eigen kracht blijft staan. Ik voel dat ik dus niet zomaar iets weg mag halen, maar juist jou alle benodigdheden geven om zelf sprongen in je bewustzijn te kunnen maken. We halen immers de meeste voldoening uit de uitdagingen in het leven die we op eigen kracht hebben overwonnen; dit geeft ons verdieping en vooral ook wijsheid. Daarnaast hebben we bepaalde overlevingsmechanismes niet voor niets opgebouwd en kan het enorm overweldigend zijn wanneer deze zomaar uitgewist worden. Ik neem je tijdens de sessie mee in jouw eigen verhaal, waarin langzaam steeds meer puzzelstukjes op hun plek vallen en uiteindelijk het totaalplaatje zichtbaar wordt. Dat wat niet meer nodig is, wordt in beweging gezet en dat wat mag groeien, wordt (verder) geactiveerd. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je tijdens de sessie een stukje van jezelf aangereikt krijgt, wat meer ruimte mag krijgen in je leven. 

Ik werk in principe vanuit een vraag of intentie, omdat we dan sneller de diepte in kunnen gaan dan wanneer we eerst in het algemeen kijken. Je mag ook meerdere vragen stellen en ook tijdens de sessie kun je inbrengen wat je nog te binnen schiet. Meestal gaat dit over thema’s die in ons leven spelen, maar fysieke klachten kunnen hier ook in worden meegenomen.

Voor wie?

Ik richt me voornamelijk op hooggevoelige mensen die de diepte in willen. Het is mijn passie om tijdens een healingsessie een reis te maken op gevoelsniveau en ik vind het magisch om dat te doen met mensen die daar gemakkelijk contact mee kunnen maken. Als je je hierin herkent, kunnen we ons mee laten nemen in jouw belevingswereld. Mensen komen vaak bij mij terecht als ze zich al even bezig houden met persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit en op zoek zijn naar (het verder ontdekken van) hun passie of levensmissie.

Ik werk vanuit het idee dat we onze eigen realiteit creëren; dat wij op zielsniveau een pad voor onszelf hebben uitgestippeld met daarin ook ‘tegenslagen’ die ons levenslessen en wijsheid brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor emoties die daarbij komen kijken; dit is menselijk en ook dat hoort juist heel erg bij de volledige ervaring van het leven. Maar ik vind het mooi om daarnaast ook te kijken naar wat onze tegenslagen ons gebracht hebben en vooral hoe die ons uiteindelijk dichter kunnen brengen bij wie we zijn, wat we echt belangrijk vinden en wat we onszelf en de wereld om ons heen te bieden hebben.

Voor wie niet?

Helaas is het niet mogelijk om een ET healingsessie te boeken wanneer je medicatie gebruikt voor psychische klachten of stoornissen. Medicatie die bijvoorbeeld de intensiteit van gevoelens beïnvloedt, maakt die gevoelens tijdens een sessie ook minder toegankelijk voor zowel jouzelf, mij als mijn gidsen.

Tijdens een sessie worden onverwerkte emoties die je beperken soms weer in beweging gebracht. Het is belangrijk dat je daar de ruimte aan kan geven, zodat je stil kan staan bij wat je ervaart en daar zo nodig expressie aan kan geven. Daarom raad ik aan om geen sessie te boeken wanneer je die ruimte niet hebt omdat je in een hele drukke of turbulente periode zit.

Een ET healing is géén vervanging voor een behandeling in de reguliere geneeskunde.

Hoe vaak?

Je kunt kiezen voor een losse sessie of een kort traject. In een losse sessie kan er veel in beweging gezet worden en krijg je handvatten om zelf weer verder te gaan met de thema’s die aan bod komen tijdens de sessie.

Vanzelfsprekend kunnen we net wat meer ‘inzoomen’ wanneer er meer tijd en ruimte is. Mocht je vast lopen in het leven en daar samen met mij naar willen kijken, dan raad ik aan om 2-3 sessies te plannen met ongeveer 3 weken tussen de sessies in. Zo is er tijd voor integratie en reflectie en kunnen we van daar uit weer een volgende stap maken.