ET HEALING

90 minuten – €75

Door Ester Maas – ET healing master practitioner

Wat is ET healing?

Tijdens een ET healing-sessie werk ik vanuit een veld wat ontstaat door een co-creatie van jou, mij en mijn multidimensionale gidsen die daarbij aanwezig zijn. De sessie bestaat uit een combinatie van energetische healing, lichttaal en gesproken informatie. Ik geef uitleg over de beelden die ik zie en ik channel de blokkades die ik tegenkom. Daarnaast doe ik een emotionele release waarbij ik emoties door mij heen laat komen.Ik werk met een soort team van gidsen wat enigszins wisselt in samenstelling, maar de sterkste connectie als het gaat om ‘extraterrestrials’ heb ik met mijn gidsen van Arcturus. De diversiteit aan andere gidsen die aanwezig zijn bij een sessie blijft mijzelf nog steeds verrassen en is iets wat altijd blijft ontwikkelen. Dit hangt ook af van de persoon die bij mij komt. Ik werk vanzelfsprekend alleen met gidsen die voor mij aanvoelen als heel zuiver.

In mijn sessies mag je ontspannen gaan liggen, maar het grootste gedeelte van de sessie praat ik tegen je en vertel ik wat ik voel en zie en neem ik je mee de diepte in. Door de opgebouwde lagen heen daal ik met mijn gidsen af naar de plekken waar iets wat jou verder op weg kan helpen goed verborgen ligt. Ik krijg tijdens de sessies veel informatie vanuit je onderbewuste over jou en je leven: waarom zijn bepaalde dingen zoals ze zijn en wat kan je concreet doen om daar verandering in aan te brengen?

Mijn gidsen communiceren met mij via beelden en woorden en ik kan vaak pas verder als ik deze heb uitgesproken. Na het afstemmen op jouw intenties voel ik waar in je lichaam we mogen starten. Ik werk vanuit mijn handen en door te voelen ga ik op de plekken waar ik naartoe geleid word de laagjes afpellen. Vaak komen er verschillende lagen van beperkende geloofsovertuigingen met bijbehorende diepere emoties naar boven. Ik channel de diepere emoties help met het loslaten van deze emoties, deze release van emoties gaat ook door mijn eigen lichaam dus schrik niet als je mij daar ook op ziet reageren. Daarnaast help ik met het transformeren van geloofsovertuigingen naar gedachten die je meer dienen. Tijdens de sessie stel ik regelmatig vragen, waardoor jij tijdens het antwoorden ook bewust contact maakt met het stukje van jezelf wat gezien wil worden. Elke keer als jouw bewustzijn naar deze stukken gaat, krijg ik weer meer informatie over wat er daaronder ligt. Je schijnt dan zelf immers het licht op deze delen.

Ik krijg mensen vaak te zien met vele verschillende aspecten, zoals we die allemaal in ons dragen. Deze aspecten laten zich aan mij zien als verschillende ‘personages’, met ieder een eigen manier van denken en doen en vooral ieder met de potentie om jouw leven diverser en kleurrijker te maken. Je kunt hierbij denken aan innerlijk kind-stukken maar ook juist de versie van jou die helemaal in zijn of haar kracht staat en opbloeit. Ik laat deze aspecten via mij spreken, breng balans in deze verschillende aspecten, ik help oude pijnstukken naar het licht door er echt mee in contact te gaan en de last die zij dragen uit te spreken en te transformeren. Wanneer de diepere stukken die op dat moment relevant zijn de aandacht hebben gehad die ze nodig hadden, komt er meestal een lichter aspect naar voren wat meer ruimte in mag nemen. Ik zie je dan in je ware kracht met bepaalde kleuren, energie, een omgeving of activiteiten. Ik stem me helemaal af op de frequentie van dat krachtige aspect van jou en zet de frequentie van jouw ware kracht zo sterk mogelijk neer, zodat je hier zelf ook mee kan harmoniseren en je leven weer meer door dit deel van jou kan laten leiden. Je kunt dit krachtige deel van jezelf dan weer helemaal ontvangen en toelaten. Dat wat mag groeien, wordt (verder) geactiveerd.

Dit alles combineer ik met een energetische healing, waarbij zowel ik als mijn gidsen ‘werken’ in jouw energieveld. Je kunt dit dus, zeker als je gevoelig bent, ook waarnemen tijdens de sessies. Het energetische gedeelte van de sessie is misschien minder zichtbaar dan de woorden, maar heeft een diepe werking en werkt ook nog door in de periode na de sessie. Bij mijn sessies gaat het er echter om dat jij in je eigen kracht blijft staan. Ik voel dat ik dus niet zomaar iets weg mag halen, maar je mee mag nemen in een proces waardoor je zelf sprongen in je bewustzijn kunt maken. We halen immers de meeste voldoening uit de uitdagingen in het leven die we op eigen kracht hebben overwonnen; dit geeft ons verdieping en vooral ook wijsheid. Daarnaast hebben we bepaalde overlevingsmechanismes niet voor niets opgebouwd en kan het enorm overweldigend zijn wanneer deze zomaar uitgewist worden en je plotseling zonder deze beschermingsmechanismen de wereld in stapt. Ik neem je tijdens de sessie mee in jouw eigen verhaal, waarin langzaam steeds meer puzzelstukjes op hun plek vallen en uiteindelijk het totaalplaatje zichtbaar wordt.

Ik kijk op een holistische manier, bijvoorbeeld door op overlevingsmechanismen, gedachtenpatronen en emoties die in het lichaam opgeslagen liggen in te zoomen en deze te ontrafelen. Ik kijk dus ook vanuit deze holistische visie naar fysieke klachten en sensaties: alles wat voelbaar is, draagt een boodschap, een energie, in zich.

Ik werk in principe vanuit een vraag of intentie, omdat we dan sneller de diepte in kunnen gaan dan wanneer we eerst in het algemeen kijken. Je mag ook meerdere vragen stellen en ook tijdens de sessie kun je inbrengen wat je nog te binnen schiet. Meestal gaat dit over thema’s die in ons leven spelen, maar fysieke klachten kunnen hier dus ook in worden meegenomen.

Voor wie?

Ik richt me voornamelijk op hooggevoelige mensen die de diepte in willen. Het is mijn passie om tijdens een healingsessie een reis te maken op gevoelsniveau en ik vind het magisch om dat te doen met mensen die daar gemakkelijk contact mee kunnen maken. Als je je hierin herkent, kunnen we ons mee laten nemen in jouw belevingswereld. Mensen komen vaak bij mij terecht als ze zich al even bezig houden met persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit en op zoek zijn naar (het verder ontdekken van) hun passie of levensmissie.

Ik werk vanuit het idee dat we onze eigen realiteit creëren; dat wij op zielsniveau een pad voor onszelf hebben uitgestippeld met daarin ook ‘tegenslagen’ die ons levenslessen en wijsheid brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor emoties die daarbij komen kijken; dit is menselijk en ook dat hoort juist heel erg bij de volledige ervaring van het leven. Maar ik vind het mooi om daarnaast ook te kijken naar wat onze tegenslagen ons gebracht hebben en vooral hoe die ons uiteindelijk dichter kunnen brengen bij wie we zijn, wat we echt belangrijk vinden en wat we onszelf en de wereld om ons heen te bieden hebben.

Voor wie niet?

Helaas is het niet mogelijk om een ET healingsessie te boeken wanneer je medicatie gebruikt voor psychische klachten of stoornissen. Medicatie die bijvoorbeeld de intensiteit van gevoelens beïnvloedt, maakt die gevoelens tijdens een sessie ook minder toegankelijk voor zowel jouzelf, mij als mijn gidsen.

Tijdens een sessie worden onverwerkte emoties die je beperken soms weer in beweging gebracht. Het is belangrijk dat je daar de ruimte aan kan geven, zodat je stil kan staan bij wat je ervaart en daar zo nodig expressie aan kan geven. Daarom raad ik aan om geen sessie te boeken wanneer je die ruimte niet hebt omdat je in een hele drukke of turbulente periode zit.

Een ET healing is géén vervanging voor een behandeling in de reguliere geneeskunde.

Hoe vaak?

Je kunt kiezen voor een losse sessie of een kort traject. In een losse sessie kan er veel in beweging gezet worden en krijg je handvatten om zelf weer verder te gaan met de thema’s die aan bod komen tijdens de sessie. Je bent dan natuurlijk weer welkom wanneer je voelt dat het tijd is om terug te komen, bijvoorbeeld wanneer je je minder verbonden voelt met jezelf of er iets op je pad komt waar je wat hulp bij kan gebruiken. Als je echt vast loopt, kun je natuurlijk ook meerdere sessies kort achter elkaar doen met een tussenperiode van 2-3 weken. Mensen die regelmatig terugkomen, doen dit vaak met een tussenperiode van een aantal maanden, maar dit is heel persoonlijk.