ET HEALING

Reiki

Tijdens een ET healing-sessie geef ik een reading en een energetische healing waarbij ik mij laat leiden door mijn buitenaardse gidsen.

Ik werk vanuit een veld wat ontstaat door een co-creatie van jou, mij en de ‘gidsen’ die daarbij aanwezig zijn. Het doel is het maken van een bewustzijnsshift. Ik haal dus niet zomaar blokkades weg, maar neem je mee op een reis in jezelf. Ik krijg tijdens de sessies heel veel informatie vanuit je onderbewuste over jou en je leven: waarom zijn bepaalde dingen zoals ze zijn en wat kan je concreet doen om daar verandering in aan te brengen? Het is ook mogelijk om zelf vragen te stellen. Ik kijk hierbij op een holistische manier, bijvoorbeeld door op overlevingsmechanismen, gedachtenpatronen en emoties die in het lichaam opgeslagen liggen in te zoomen en deze te ontrafelen. Tijdens de sessie mag je ontspannen liggen op de behandeltafel, ondertussen vertel ik wat ik voel en zie en stel ik je daar soms een vraag over zodat we nog verder de diepte in kunnen. Ook zal ik soms een channeling doen tijdens de sessie als ik voel dat dat waardevol is. Dit combineer ik met een energetische healing, waarbij zowel ik als mijn gidsen ‘werken’ in jouw energieveld. Het energetische gedeelte van de sessie is misschien minder zichtbaar dan de woorden, maar heeft een veel diepere werking dan alle informatie en werkt ook nog door in de periode na de sessie. Bij ET healing gaat het er echter om dat jij in je eigen kracht blijft staan. Ik voel dat ik dus niet zomaar iets weg mag halen, maar juist jou alle benodigdheden geven om zelf sprongen in je bewustzijn te kunnen maken. We halen immers de meeste voldoening uit de uitdagingen in het leven die we op eigen kracht hebben overwonnen; dit geeft ons verdieping en vooral ook wijsheid. Ik neem je tijdens de sessie mee in jouw eigen verhaal, waarin langzaam steeds meer puzzelstukjes op hun plek vallen en uiteindelijk het totaalplaatje zichtbaar wordt. 

Ik richt me in deze sessies voornamelijk op hooggevoelige mensen die leven vanuit het idee dat, of open staan voor het idee, dat wij onze eigen realiteit creëren. Maar mocht je je hier niet in herkennen en toch veel nieuwsgierigheid en enthousiasme voelen tijdens het lezen van bovenstaande tekst, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Een ET healing-sessie duurt 75 minuten en kost €65.