Ervaringen

Fijne, inspirerende plek, waar niets gek is en waar je even echt uit je hoofd kan komen! Ester is een warm persoon die precies aanvoelt wat je nodig hebt en de behandeling daarop af weet te stemmen. Een mooie, intuïtieve manier van werken en een aanrader voor iedereen op de weg van zelfontwikkeling!

~ Anne

Bij Zuiderlicht heb ik op de open dag van deze 2 super fijne vrouwen een workshop gevolgd met Yoga en Dans. Het was heerlijk om te doen. De combinatie Yoga als warming up en Dans als expressievorm was fantastisch. Beide docenten zijn zeer enthousiast en kundig op hun eigen gebied en helpen je op een professionele manier te ontdekken wat Yoga en Dans voor je kunnen betekenen.

~ Danielle

Heb jij behoefte aan meer zelfinzicht in je familiesysteem? Behoefte aan het opschonen van relaties en anderen op een gezonder level brengen? Dan raad ik je de familieopstelling van Ester zeker aan. Zij begeleidt je vanuit intuïtie en verbinding, een liefdevolle en zachte maar krachtige steun en sturing in je proces. Beide opstellingen heb ik als fijn ervaren. Op bepaalde momenten waren er tranen, op andere moest ik lachen. Het was inzichtelijk en opluchtend. Ik voelde mij gehoord, maar mocht niet wegzakken in mijn eigen verhalen. Na de sessie mag ik verder met wat van mij is en bij anderen laten wat van hen is! Dank je wel Ester!

~ Marta

Ester is prettig in de omgang en luistert goed naar je verhaal. Ze laat je op een andere manier kijken naar je gewoontes. Een mooie eyeopener. Ze verheldert de knelpunten. Een absolute aanrader.

~ Virginie

De Rigpa healing bij Bianca was erg fijn. Het heeft me veel rust gegeven. Bianca is een warme therapeute, neemt alle tijd en geeft veel ruimte.

~ Marjolein

Ester heeft mij met behulp van een familieopstelling laten zien welke obstakels een grote rol spelen in het volledig accepteren van mezelf. Op een hele fijne, warme en toegankelijke manier waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en waardoor we ook vlot tot een resultaat kwamen.

~ Margot

Ik ben bij Ester geweest. Ze kan heel goed luisteren en aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt. Ik heb kennis gemaakt een familieopstelling. Een mooie manier om dicht bij jezelf te komen en zowel te kijken als te voelen bij je reis in zelfontwikkeling. Ik voelde mij snel op mij gemak en vertrouwd,wat fijn en bijzonder was dat ik dat met haar mocht delen.


~ Petra

De healingsessie bij Ester heeft mooie inzichten gegeven. Ester werkt intuïtief en voelt precies aan wat op dat moment nodig is. Het was een emotionele ervaring met een lach en een traan.

~ Danielle