Ervaringen

Dankjewel voor de fantastische dans workshop!
Het was weer zo mooi.

Jullie begeleiding zorgt voor een veilige setting waarin iedereen zichzelf mag zijn en waarbij vrijheid en speelsheid belangrijk is. Ik heb enorm genoten en heerlijk gedanst (mooie muziek!). 

Er zat zoveel in, dit is echt zo veel meer dan alleen maar dansen, jullie maken er iedere keer weer een feest van! Voor mij was het ook een verrassing hoe jullie met dit thema iedereen allerlei emoties en stukjes uit het eigen leven lieten ervaren. Het was voor mij maar volgens mij voor iedereen een geweldige reis.

Heel erg bedankt en heel graag tot een volgende keer!

~ Monique

Ik wilde al een langere tijd naar Ester, maar steeds kwam het er niet van. Nu voelden we beiden dat dit het juiste moment was. Ik heb zelf nog weinig ervaring in het krijgen van healings, dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ester stelde mij vrijwel meteen op mijn gemak. Ze begeleidde me vooraf goed en tijdens de healing zelf had ik echt het gevoel dat alles oprecht oké was. Zonder oordeel. Wanneer we steeds meer in een dieper stukje van mij kwamen, kon ik ook eindelijk (weer) dingen voelen en erkennen die heel diep verstopt zaten. Ester was er de gehele tijd echt voor mij, zonder voorwaarden. Ze was er echt..voor mij! Die verbinding heb ik lange tijd niet meer zo gevoeld en dat alleen al is zo helend voor mij geweest. Dit maakt dat ik weer opener naar mijzelf en andere kan zijn en daar ben ik onwijs dankbaar voor.

~ Donna

2 hele mooie mensen!! Twee vrouwen die beide hun gaves gebruiken om een ander te helpen. Zeker aan te raden! Kamp je met blokkades trauma’s etc.. ben je hier sowieso op je het juiste adres.

~ Hajar

Na een mooie ervaring van mijn vriendin besloot ik ook een ET healing te nemen bij Ester. Ester gaf mij direct een vertrouwd en veilig gevoel en ik heb mij daardoor tijdens de healing volledig kunnen overgeven aan haar. Tijdens de sessie nam ze mij helemaal mee met wat ze deed. Wat ze zei was elke keer raak. Het heeft mij duidelijk gemaakt waar bepaalde gevoelens vandaan komen en hoe ik beter met bepaalde situaties om kan gaan. Het mooie is dat ze de hele sessie heeft opgenomen en deze aan mij heeft meegegeven. Het is zeker niet de laatste keer geweest dat ik naar Ester ga, echt een aanrader!

~ Ralf

Een hele fijne liefdevolle plek. De dans en yoga workshops heb ik als hartverwarmend ervaren. De combinatie van meditatie, yoga, dans en prachtige live muziek is de perfecte manier om uit je hoofd te komen. Het enthousiasme van Ester en Bianca is erg aanstekelijk, waardoor ik met een lading positieve energie naar huis ging.  Ook de systeemopstelling bij Ester is een aanrader. Ze voelt je zó goed aan, het resultaat was onwijs mooi! Dank je wel lieve Ester en Bianca. Ik hoop tot snel!

~ Judith 

Fijne, inspirerende plek, waar niets gek is en waar je even echt uit je hoofd kan komen! Ester is een warm persoon die precies aanvoelt wat je nodig hebt en de behandeling daarop af weet te stemmen. Een mooie, intuïtieve manier van werken en een aanrader voor iedereen op de weg van zelfontwikkeling!

~ Anne

Bij Zuiderlicht heb ik op de open dag van deze 2 super fijne vrouwen een workshop gevolgd met Yoga en Dans. Het was heerlijk om te doen. De combinatie Yoga als warming up en Dans als expressievorm was fantastisch. Beide docenten zijn zeer enthousiast en kundig op hun eigen gebied en helpen je op een professionele manier te ontdekken wat Yoga en Dans voor je kunnen betekenen.

~ Danielle

Heb jij behoefte aan meer zelfinzicht in je familiesysteem? Behoefte aan het opschonen van relaties en anderen op een gezonder level brengen? Dan raad ik je de familieopstelling van Ester zeker aan. Zij begeleidt je vanuit intuïtie en verbinding, een liefdevolle en zachte maar krachtige steun en sturing in je proces. Beide opstellingen heb ik als fijn ervaren. Op bepaalde momenten waren er tranen, op andere moest ik lachen. Het was inzichtelijk en opluchtend. Ik voelde mij gehoord, maar mocht niet wegzakken in mijn eigen verhalen. Na de sessie mag ik verder met wat van mij is en bij anderen laten wat van hen is! Dank je wel Ester!

~ Marta

De Rigpa Healing bij Bianca was een fijne ervaring. Bianca heeft een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik voelde me na de behandeling lichter en vrijer in mijn lichaam en rustiger in mijn hoofd. Een gevoel van ‘ zijn’ .

~ Lisanne

Ester is prettig in de omgang en luistert goed naar je verhaal. Ze laat je op een andere manier kijken naar je gewoontes. Een mooie eyeopener. Ze verheldert de knelpunten. Een absolute aanrader.

~ Virginie

De Rigpa healing bij Bianca was erg fijn. Het heeft me veel rust gegeven. Bianca is een warme therapeute, neemt alle tijd en geeft veel ruimte.

~ Marjolein

Ester heeft mij met behulp van een familieopstelling laten zien welke obstakels een grote rol spelen in het volledig accepteren van mezelf. Op een hele fijne, warme en toegankelijke manier waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en waardoor we ook vlot tot een resultaat kwamen.

~ Margot

Ik ben bij Ester geweest. Ze kan heel goed luisteren en aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt. Ik heb kennis gemaakt een familieopstelling. Een mooie manier om dicht bij jezelf te komen en zowel te kijken als te voelen bij je reis in zelfontwikkeling. Ik voelde mij snel op mij gemak en vertrouwd,wat fijn en bijzonder was dat ik dat met haar mocht delen.

~ Petra

De healingsessie bij Ester heeft mooie inzichten gegeven. Ester werkt intuïtief en voelt precies aan wat op dat moment nodig is. Het was een emotionele ervaring met een lach en een traan.

~ Danielle