Dansworkshops

Wij bieden regelmatig workshops aan waarbij we dans combineren met meditatie en yoga. Onze workshops staan bekend om de veilige setting en de zachte, warme energie, uiteraard mede mogelijk gemaakt door de energie van de deelnemers van onze workshops! Al onze workshops hebben een thema wat te maken heeft met persoonlijke groei, dus door mee te doen gun je jezelf een fijne activiteit èn ga je hopelijk naar huis met nieuwe inzichten die je leven weer een stukje verrijken.

Ontspanning Experience

Zondag 25 september van 10:30 tot 12:30

Heb je ook behoefte aan een heerlijk, relaxte zondagochtend?
Een ochtend waarop je helemaal niets hoeft en heerlijk tot rust kunt komen in jezelf?
Kom dan naar de ontspanning experience op zondag 25 september!

Deze workshop zal gegeven worden door Bianca en is helemaal gericht op ontspanning. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van yin yoga, ademhalingstechnieken, yoga nidra en meditatie. Een heerlijke ochtend, helemaal voor jou!

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar info@estrella-blanca.com (check je spambox even voor ons antwoord) of stuur een berichtje via Whatsapp of Signal: 0682869319

Workshop 30 januari in de prachtige workshopruimte van Zuiderlicht waar wij dankbaar gebruik van maken

Eerdere workshops

Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder kun je meer informatie vinden over workshops die eerder geweest zijn, om een indruk te krijgen van de thema’s waarmee en de manier waarop wij graag werken.

Workshop “Levenskracht” 3 juli 2022

Deze workshop staat in het teken van het mooiste wat we als mens kunnen ervaren: onze levensenergie! We mogen hiervoor gebruik maken van de prachtige tuin van het klooster in Breda, dus we kunnen heerlijk buiten dansen bij mooi weer.
Hoe meer we in contact staan met de levenskracht in onszelf, hoe meer we volledig in vrijheid en vreugde kunnen leven. Deze vrijheid en vreugde gaan we dan ook ervaren tijdens de workshop! We beginnen met een meditatie om eerst volledig in contact te komen met onze eigen levensenergie, om vervolgens vanuit daar, eerst dicht bij onszelf en later in verbinding met elkaar, te gaan dansen. Samen creëren we een energieveld met een hoge trilling waarbinnen we veiligheid en ruimte hebben om volledig onszelf te kunnen zijn in beweging. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie de vrijheid van dans te kunnen ervaren!

Workshop ‘je ware zelf’ 8 mei 2022

Wie ben ik? Zonder alle labels, gedachten, ideeën van mezelf en anderen? Wie ben ik in essentie?

We zijn zo gewend om onszelf te identificeren met wat we doen of hoe mensen over ons denken. Terwijl dat niet is wie we in essentie zijn. In deze workshop nemen we je mee op ontdekkingstocht om je ware zelf te leren kennen. Door middel van dans, yoga en meditatie brengen we je dichter bij je essentie. Bij wie jij in wezen bent. Bij je ware zelf.

In deze workshop staat jouw ware zelf, jouw kern, helemaal centraal. Door middel van zachte yoga, meditatie en authentiek bewegen gaan we in verbinding met het bewustzijn in onszelf dat altijd aanwezig is. Je kunt de rust vinden in jezelf door in contact te komen met je ware essentie en je te laten meenemen in moeiteloze bewegingen die uitdrukking geven aan wie jij ten diepste bent.

Workshop ‘vrouwelijke zachtheid als kracht’ 30 januari 2022

In deze workshop gaan we met yoga- en meditatieoefeningen en dansimprovisatie, begeleid met live handpan-muziek, in contact met onze zachte maar krachtige vrouwelijke energie. We sluiten de workshop ontspannen af met een soundbath.
Tijdens de koude dagen waarin we vaak ook nog eens ‘goede voornemens’ hebben om onze coping mechanismes met discipline uit ons leven te verbannen, is het waardevol en fijn om juist in de zachtheid naar onszelf te komen. Juist als we milder naar onszelf worden, gaan we vanzelf minder dingen doen die niet goed voor ons zijn. De vrouwelijke energie heeft een zachte, liefdevolle werking die zorgt dat we de veiligheid ervaren die we nodig hebben om in onze volledige kracht de ruimte in te nemen in de wereld. Daarmee creëren we voor onszelf een leven waarin alles mag bestaan en we ons vrij wn gedragen voelen, los van wat er in de wereld om ons heen speelt.
Door contact te maken met de zachte kracht in onszelf en van daaruit in beweging te gaan, geven we letterlijk en figuurlijk ruimte aan deze energie in ons leven, zodat deze kan doorwerken in alles wat er op ons pad komt.

divinity

Workshop ‘Divinity’ 7 november 2021

De wereld betoveren met je eigen energie en jezelf helemaal neerzetten in de wereld, is iets wat enorm veel voldoening en levensvreugde oplevert. In deze workshop gaan we met behulp van meditaties in contact met de kracht en energie in onszelf, om deze vervolgens tot leven te laten komen in geleide dansimprovisaties. Wat we in de workshop doen, kan je ook toepassen in het dagelijks leven, we creëren elke dag van alles zonder dat we erbij stilstaan. Als je net wat meer van jouw unieke kracht toevoegt aan alles wat je doet, wordt je leven nog kleurrijker!