Workshops

Wij bieden regelmatig workshops aan op het gebied van spirituele ontwikkeling, waarbij je vaak een combinatie tegen zult komen van dans, meditatie, healing en yoga. Onze workshops staan bekend om de veilige setting en de zachte, warme energie, uiteraard mede mogelijk gemaakt door de energie van de deelnemers van onze workshops! Al onze workshops hebben een thema wat te maken heeft met persoonlijke groei, dus door mee te doen gun je jezelf een fijne activiteit èn ga je hopelijk naar huis met nieuwe inzichten die je leven weer een stukje verrijken.  

Houd deze pagina in de gaten, binnenkort komt het volgende op de agenda:

 • 17 september 2023: dansworkshop met Bianca en Ester
 • 24 september 2023: workshop ‘explore your multidimensionality: who am I?’ met Kateryna en Ester
 • Binnenkort: workshop lichttaal spreken met Ester


Eerdere workshops

Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder kun je meer informatie vinden over workshops die eerder geweest zijn, om een indruk te krijgen van de thema’s waarmee en de manier waarop wij graag werken.

Dansworkshop: Life is a fairytale – 23 april

In deze workshop gaan we door middel van dans, beweging en meditatie intunen op een leven vol magie.

We zullen onszelf op allerlei manieren ervaren tijdens deze meditatie en dansreis begeleid door verschillende soorten muziek. Hierin stemmen we ons af op de verschillende delen die in ons aanwezig zijn en brengen deze in de dans tot leven, zodat we alle aspecten van onszelf kunnen ervaren.

Op deze manier verbinden we ons met de versies van onszelf die een leven vol magie mogelijk maken!

De workshop is op zondag 23 april van 10.30 – 12.30 bij Zuiderlicht en deelname kost €40

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit komen ervaren?

Stuur dan een mailtje: info@estrella-blanca.com

Dive deep into the emotions with ET healing

Op 1 april geven wij een workshop ‘Dive deep into the emotions’, waarin wij ET healing combineren met het ontdekken van diepe lagen in onszelf. In deze workshop gaan we in een kleine groep werken met het ervaren en transformeren van emoties naar een hogere vibratie. Dit gebeurt in een kleine groep, waarin iedere deelnemer tijdens de workshop een healing ontvangt. Daarbij brengen wij je in contact met dat wat (deels) in het onbewuste verborgen ligt. Dit gebeurt onder de liefdevolle begeleiding van onszelf en onze gidsen. Wij creëren samen een energieveld en maken gebruik van channeling om nieuwe deuren te openen. Naast de healing nemen we de ruimte voor het voelen van energie, meditatie en ontspanning en zullen we dieper ingaan op manieren om emoties te transformeren. Dit alles gaat op een spelende, ontdekkende manier waarbij we de ruimte geven aan alles wat er is. We gaan onszelf en daarmee het leven op een bewuste manier ervaren, waarin we steeds weer kunnen groeien in dat wat we opmerken binnenin onszelf en in de energie om ons heen. 

Possible experiences during this event:

 • Guiding meditation to go deep enough within, where we encounter the prescence of spaciousness and inner self awareness
 • Light language and signs may be a part of the meditation. It acts as a tool for emerging in the present moment to become more aware of the higher Self
 • Becoming familiar with the map of consciousness, developed by David R. Hawkins. This tool can help with giving the names to emotions, thoughts and actions that we experience
 • Defining a moment or event in life that we would like to dive in deeper
 • Acknowledging this experience. It is often accompanied by opening the blocked programs of the mind
 • Transforming low vibrational frequencies with the gentle guidance of the higher Self and other loving beings
 • Becoming aware of your Self
 • Creating possibilities for fresh and peaceful healing processes to take place

Spark positive change

Zondag 22 januari van 10.00 tot 13:00

Wat wil jij uitnodigen in 2023?

In deze drie uur durende workshop gaan we ontdekken wat jij wilt uitnodigen in het nieuwe jaar. Door middel van beweging, meditatie, stilte en ademwerk brengen we je in een ontvankelijke staat van waaruit je je eigen persoonlijke vision board gaat manifesteren en creëren.

Om 2023 vol mogelijkheden en inspiratie te beginnen.

Deze workshop wordt gegeven door Bianca samen met Saskia (adem- en yogadocent).

 

ontspanning experience 25 september 2022

Heb je ook behoefte aan een heerlijk, relaxte zondagochtend?
Een ochtend waarop je helemaal niets hoeft en heerlijk tot rust kunt komen in jezelf?
Kom dan naar de ontspanning experience op zondag 25 september!

Deze workshop zal gegeven worden door Bianca en is helemaal gericht op ontspanning. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van yin yoga, ademhalingstechnieken, yoga nidra en meditatie. Een heerlijke ochtend, helemaal voor jou!

Workshop “Levenskracht” 3 juli 2022

Deze workshop staat in het teken van het mooiste wat we als mens kunnen ervaren: onze levensenergie! We mogen hiervoor gebruik maken van de prachtige tuin van het klooster in Breda, dus we kunnen heerlijk buiten dansen bij mooi weer.
Hoe meer we in contact staan met de levenskracht in onszelf, hoe meer we volledig in vrijheid en vreugde kunnen leven. Deze vrijheid en vreugde gaan we dan ook ervaren tijdens de workshop! We beginnen met een meditatie om eerst volledig in contact te komen met onze eigen levensenergie, om vervolgens vanuit daar, eerst dicht bij onszelf en later in verbinding met elkaar, te gaan dansen. Samen creëren we een energieveld met een hoge trilling waarbinnen we veiligheid en ruimte hebben om volledig onszelf te kunnen zijn in beweging. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie de vrijheid van dans te kunnen ervaren!

Workshop ‘je ware zelf’ 8 mei 2022

Wie ben ik? Zonder alle labels, gedachten, ideeën van mezelf en anderen? Wie ben ik in essentie?

We zijn zo gewend om onszelf te identificeren met wat we doen of hoe mensen over ons denken. Terwijl dat niet is wie we in essentie zijn. In deze workshop nemen we je mee op ontdekkingstocht om je ware zelf te leren kennen. Door middel van dans, yoga en meditatie brengen we je dichter bij je essentie. Bij wie jij in wezen bent. Bij je ware zelf.

In deze workshop staat jouw ware zelf, jouw kern, helemaal centraal. Door middel van zachte yoga, meditatie en authentiek bewegen gaan we in verbinding met het bewustzijn in onszelf dat altijd aanwezig is. Je kunt de rust vinden in jezelf door in contact te komen met je ware essentie en je te laten meenemen in moeiteloze bewegingen die uitdrukking geven aan wie jij ten diepste bent.

Workshop ‘vrouwelijke zachtheid als kracht’ 30 januari 2022

In deze workshop gaan we met yoga- en meditatieoefeningen en dansimprovisatie, begeleid met live handpan-muziek, in contact met onze zachte maar krachtige vrouwelijke energie. We sluiten de workshop ontspannen af met een soundbath.
Tijdens de koude dagen waarin we vaak ook nog eens ‘goede voornemens’ hebben om onze coping mechanismes met discipline uit ons leven te verbannen, is het waardevol en fijn om juist in de zachtheid naar onszelf te komen. Juist als we milder naar onszelf worden, gaan we vanzelf minder dingen doen die niet goed voor ons zijn. De vrouwelijke energie heeft een zachte, liefdevolle werking die zorgt dat we de veiligheid ervaren die we nodig hebben om in onze volledige kracht de ruimte in te nemen in de wereld. Daarmee creëren we voor onszelf een leven waarin alles mag bestaan en we ons vrij wn gedragen voelen, los van wat er in de wereld om ons heen speelt.
Door contact te maken met de zachte kracht in onszelf en van daaruit in beweging te gaan, geven we letterlijk en figuurlijk ruimte aan deze energie in ons leven, zodat deze kan doorwerken in alles wat er op ons pad komt.

divinity

Workshop ‘Divinity’ 7 november 2021

De wereld betoveren met je eigen energie en jezelf helemaal neerzetten in de wereld, is iets wat enorm veel voldoening en levensvreugde oplevert. In deze workshop gaan we met behulp van meditaties in contact met de kracht en energie in onszelf, om deze vervolgens tot leven te laten komen in geleide dansimprovisaties. Wat we in de workshop doen, kan je ook toepassen in het dagelijks leven, we creëren elke dag van alles zonder dat we erbij stilstaan. Als je net wat meer van jouw unieke kracht toevoegt aan alles wat je doet, wordt je leven nog kleurrijker!