Individuele sessies

Wat wij aanbieden

Dansen, bewegen, ontspannen, ervaren….

Wat in jou zit naar buiten brengen

Jouw binnenwereld tot bloei laten komen, ontdekken, spelen, voelen…

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten in een individuele sessie op jouw pad naar een leven vanuit passie en inspiratie. Het verder ontdekken van jezelf en jouw unieke eigenschappen is een mooi proces en wij bieden verschillende vormen aan om samen met jou een (nog) fijner leven voor jezelf te creëren. Waar jij in je leven tegenaan loopt zien wij als een ontkiemend plantje wat misschien soms voelt als groeiend onkruid, maar wat de potentie heeft om uit te groeien tot een prachtige bloem.

We werken vanuit het hier en nu, met dat wat zich op dit moment in jouw leven aandient. Wanneer dit geworteld is in jouw verleden, zullen we daar natuurlijk wel dieper op ingaan zonder jouw hele geschiedenis daaromheen op te rakelen.

We gebruiken verschillende tools en disciplines om jou te laten ervaren wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Om te voelen wat er in je speelt en wat naar buiten mag komen.

Danstherapie:

Wij zijn beiden opgeleid als dans- en bewegingstherapeut en combineren onze kennis en ervaring op dat gebied met het werken vanuit de intuïtie. Wij kijken samen met jou waar je blokkades zitten en gaan op een veilige manier met jou in beweging vanuit dat wat binnenin jou leeft. In dans geven we daar samen een fysieke vorm aan, waardoor jouw pijn of blokkade ‘bestaansrecht’ krijgt, tot leven kan komen en kan opbloeien tot iets moois. Dit kan enorm krachtig en bevrijdend werken, omdat iets wat soms kan voelen als een gevecht wordt omgezet in creativiteit, in scheppingskracht. Met jouw dans zet je een stukje van jezelf in de wereld neer wat graag gezien en gevoeld wil worden.

Holistische therapie

In holistische therapie kijk ik naar jou op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. We kijken naar de thema’s die zich op dit moment in jouw leven aandienen en gaan samen de diepte in met behulp van inzichtkaarten, systeemopstellingen, meditaties, methodes om in contact te komen met de onderliggende pijn, klankschalen en reiki. Mijn sessies zijn dynamisch en intuïtief, er is ruimte voor het ‘ontstaan’ en niets ligt van tevoren vast. Alles gaat in een veilige setting waarin jij op elk moment jouw wensen en grenzen kan aangeven.

Reiki

Rigpa Healing

Yoga & Meditatie