Hoe ziet een sessie eruit?

Individuele sessie met Ester

Dans- en bewegingstherapeut | Holistisch therapeut | ET-healing practitioner |

Reiki Master | Yoga docent

Aan het begin van de sessie is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Ik heb geen intakeformulier wat ik afwerk, maar praat met jou en luister naar jou in wat zich op dat moment aandient. Ik maak van daaruit verbinding met jouw energie en dan voel ik vaak al een beetje waar de aandacht in de sessie naartoe mag gaan.

Op dit moment geef ik vooral ET healings en maak tijdens deze sessie gebruik van de behandeltafel; je mag dus lekker gaan liggen. Ik werk samen met mijn multidimensionale gidsen in het energieveld dat wij beiden in combinatie met deze gidsen creëren. Vanuit dat veld geven mijn gidsen informatie die ik tijdens de sessie zal benoemen en er kunnen ook vragen worden gesteld. Voor mijn gevoel wordt het veld gedurende de sessie steeds sterker en de informatie die er doorkomt daarmee ook steeds duidelijker. Als ontvanger stem je als je je ontspant als vanzelf af op het energieveld, wat op zichzelf al een helend effect kan hebben. Daarnaast ontvang je een healing in de vorm van energiewerk. Mijn gidsen leiden mij hierin, vaak komt dit in de vorm van bewegingen van mijn handen om jouw energieveld weer in balans te brengen en daarmee weer nieuwe deuren voor jou te openen. De behandeling is anders dan Reiki; ik maak tijdens een ET healing veel minder gebruik van aanrakingen. Daarnaast worden er niet zomaar blokkades weggehaald, maar wordt er juist met respect omgegaan met onze opgebouwde beschermingsmechanismen. Juist door deze niet zomaar weg te halen, maar in kaart te brengen en in beweging te zetten, is het mogelijk om tot een transformatie van oude patronen te komen. Bij deze sessies word jij juist in je eigen kracht gezet, vaak komen er inzichten vanuit het onderbewuste die vervolgens vertaald kunnen worden in het dagelijks leven. Het komt ook voor dat mijn gidsen zelf een healing geven tijdens een sessie; er gebeurt vaak veel meer dan wij met onze ogen kunnen waarnemen.

Je kunt ook bij mij terecht voor een familieopstelling of systeemopstelling, al gaat dit wat meer naar de achtergrond nu ik de ET healings geef. De opstellingen combineer ik met innerlijk kindwerk, korte meditaties om naar binnen te keren, healing en beweging. Wanneer we een systeemopstelling doen, werk ik met zogenaamde vloerankers: matjes die elk een persoon uit jouw omgeving of een deel of blokkade van jouzelf representeren. Deze vloerankers plaatsen we in de ruimte en van daaruit gaan we kijken hoe we jouw plek in dit systeem beter passend kunnen maken. Ik representeer alle andere personen; door verbinding te maken met de andere personen in het veld kan ik helpen om diepere gevoelens uit te spreken of om de situatie op te helderen.

Individuele sessie met Bianca

Dans- en bewegingstherapeut | Rigpa healer |

Yoga therapeut | Yoga docent

Als je bij mij komt voor een sessie beginnen we even met een gesprekje waarin we kijken wat er op dit moment bij jou speelt en waar je mee wil gaan werken. In overleg bekijken we welke behandelvorm het meest passend en helpend is: Rigpa healing, yoga of danstherapie. Voor een Rigpa healing kom je lekker ontspannen liggen op de behandeltafel terwijl ik je energie in balans breng en werk met eventuele blokkades die ik tegenkom. Als je kiest voor yoga gaan we aan de slag met verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen om aan specifieke lichamelijke en psychische klachten te werken en je hele systeem meer in balans te brengen. In danstherapie gaan we in beweging om datgene wat binnenin jou zit naar buiten te brengen en te verwerken.
Er kan ook gebruik worden gemaakt van verschillende disciplines in een sessie. Ik werk intuïtief en voel wat er bij jou nodig is in dit moment.
We sluiten af met een ontspannende oefening en indien gewenst een kort gesprekje.