Inhoud van onze sessies

Individuele sessie met Ester

Dans- en bewegingstherapeut | Holistisch therapeut | ET-healer in opleiding |

Reiki Master | Yoga docent

In een losse sessie voeren we een kort gesprek als intake, maar de nadruk ligt in mijn sessies op het voelen en ervaren. Dit helpt namelijk om vanuit een ander perspectief nieuwe inzichten te krijgen over jouw thema. In mijn sessies werk ik meestal met een familieopstelling of systeemopstelling. Deze combineer ik met innerlijk kindwerk, korte meditaties om naar binnen te keren, healing en beweging. Een uitgebreide Reiki-behandeling, danstherapie of een combinatie is ook mogelijk, ik werk intuïtief maar jouw wensen en grenzen zijn natuurlijk leidend. Sinds kort mag ik ook het geven van ET healing-sessies toevoegen aan mijn aanbod.

Wanneer we een systeemopstelling doen, werk ik met zogenaamde vloerankers: matjes die elk een persoon uit jouw omgeving of een deel of blokkade van jouzelf representeren. Deze vloerankers plaatsen we in de ruimte en van daaruit gaan we kijken hoe we jouw plek in dit systeem beter passend kunnen maken.

Tijdens een ET healing sessie mag je na een kort gesprekje ontspannen gaan liggen. Ik werk in deze sessie samen met mijn buitenaardse gidsen in het energieveld dat wij beiden in combinatie met mijn gidsen creëren. Vanuit dat veld geven mijn gidsen informatie die ik tijdens de sessie zal benoemen en er kunnen ook vragen worden gesteld. Soms komt informatie in de vorm van channeling. Daarnaast ontvang je een healing in de vorm van energiewerk. Mijn gidsen leiden mij hierin, vaak komt dit in de vorm van bewegingen van mijn handen (lichttaal in de vorm van gebaren) om jouw energieveld weer in balans te brengen en daarmee weer nieuwe deuren voor jou te openen. De behandeling is heel anders dan Reiki; ik maak tijdens een ET healing veel minder gebruik van aanrakingen. Het komt ook voor dat mijn gidsen zelf een healing geven tijdens een sessie; er gebeurt vaak veel meer dan wij met onze ogen kunnen waarnemen.

Als we kiezen voor een Reiki-behandeling, mag je na een kort gesprekje ontspannen gaan liggen. Ik voel waar in je lichaam blokkades zitten en neem hierin ook jouw benoemde klachten mee. Ik geef de Reiki-energie door om de balans in je lichaam weer te herstellen en jouw zelfhelend vermogen te stimuleren. Reiki brengt je weer terug bij je eigen kern. Ik maak bij een Reiki-behandeling ook gebruik van klankschalen en edelstenen.

Bij danstherapie komen we rustig en op een veilige manier in beweging. Uiteindelijk geven we de thema’s en blokkades die op dit moment een rol spelen in jouw leven, vorm en daarmee vrijheid in beweging. Daarnaast geven we in dans ook vorm aan eigenschappen die je graag meer zou integreren in jouw leven, zodat deze letterlijk meer ruimte in gaan nemen.

Individuele sessie met Bianca

Dans- en bewegingstherapeut | Rigpa healer |

Yoga therapeut | Yoga docent

Als je bij mij komt voor een sessie beginnen we even met een gesprekje waarin we kijken wat er op dit moment bij jou speelt en waar je mee wil gaan werken. In overleg bekijken we welke behandelvorm het meest passend en helpend is: Rigpa healing, yoga of danstherapie. Voor een Rigpa healing kom je lekker ontspannen liggen op de behandeltafel terwijl ik je energie in balans breng en werk met eventuele blokkades die ik tegenkom. Als je kiest voor yoga gaan we aan de slag met verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen om aan specifieke lichamelijke en psychische klachten te werken en je hele systeem meer in balans te brengen. In danstherapie gaan we in beweging om datgene wat binnenin jou zit naar buiten te brengen en te verwerken.
Er kan ook gebruik worden gemaakt van verschillende disciplines in een sessie. Ik werk intuïtief en voel wat er bij jou nodig is in dit moment.
We sluiten af met een ontspannende oefening en indien gewenst een kort gesprekje.