Individuele sessies

Wat wij aanbieden bij Estrella Blanca

Dans- en bewegingstherapie

Familieopstellingen

ET healing

Rigpa healing

Yoga en meditatie

Dansen, bewegen, ontspannen, ervaren….

Wat in jou zit naar buiten brengen

Jouw binnenwereld tot bloei laten komen, ontdekken, spelen, voelen…

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten in een individuele sessie op jouw pad naar een leven vanuit passie en inspiratie. Het verder ontdekken van jezelf en jouw unieke eigenschappen is een mooi proces en wij bieden verschillende vormen aan om samen met jou een (nog) fijner leven voor jezelf te creëren. Waar jij in je leven tegenaan loopt zien wij als een ontkiemend plantje wat misschien soms voelt als groeiend onkruid, maar wat de potentie heeft om uit te groeien tot een prachtige bloem.

We werken vanuit het hier en nu, met dat wat zich op dit moment in jouw leven aandient. Wanneer dit geworteld is in jouw verleden, zullen we daar natuurlijk wel dieper op ingaan zonder jouw hele geschiedenis daaromheen op te rakelen.

We gebruiken verschillende tools en disciplines om jou te laten ervaren wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Om te voelen wat er in je speelt en wat naar buiten mag komen.

Dans- en bewegingstherapie

Wij zijn beiden opgeleid als dans- en bewegingstherapeut en combineren onze kennis en ervaring op dat gebied met het werken vanuit de intuïtie. Wij kijken samen met jou waar je blokkades zitten en gaan op een veilige manier met jou in beweging vanuit dat wat binnenin jou leeft. In dans geven we daar samen een fysieke vorm aan, waardoor jouw pijn of blokkade ‘bestaansrecht’ krijgt, tot leven kan komen en kan opbloeien tot iets moois. Dit kan enorm krachtig en bevrijdend werken, omdat iets wat soms kan voelen als een gevecht wordt omgezet in creativiteit, in scheppingskracht. Met jouw dans zet je een stukje van jezelf in de wereld neer wat graag gezien en gevoeld wil worden. Dit kan ook positieve eigenschappen boven brengen die je nog niet van jezelf kende, omdat je hiermee ruimte geeft aan een deel van jezelf wat eerder niet zo welkom was.

Familieopstellingen en systeemopstellingen

Bij Ester kan je terecht voor een familie- of systeemopstelling: met matjes, zogenaamde ‘vloerankers’, zetten we alle aspecten van een thema uit jouw leven neer in de ruimte. Een opstelling kan op verschillende manieren: we kunnen een opstelling doen waarbij we de mensen opstellen die een rol spelen in het thema waar je tegenaan loopt. We kijken dan bijvoorbeeld of er een positie of rol is in deze groep mensen die beter bij jou past. Een andere optie is om verschillende delen of blokkades van jou op te stellen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om eigenschappen van jezelf of de versie van jezelf die je graag zou willen zijn en de blokkades die dat in de weg staan. Met matjes die we op verschillende plekken in de ruimte neerleggen, stellen we de mensen of aspecten op die hierin een rol spelen. Ik werk hierin heel erg op gevoel en help jou ook om contact te maken met wat jij in de diepte ervaart, zodat je inzicht krijgt in wat er nodig is voor verandering.

ET healing

Tijdens mijn ET healing-sessies werk ik vanuit een veld wat ontstaat door een co-creatie van jou, mij en de ‘gidsen’ die daarbij aanwezig zijn. Het gaat hierbij om het kunnen maken van een bewustzijnsshift. Ik haal dus niet zomaar blokkades weg, maar neem je mee in een reis in jezelf. Ik krijg tijdens de sessies veel informatie vanuit je onderbewuste over jou en je leven: waarom zijn bepaalde dingen zoals ze zijn en wat kan je concreet doen om daar verandering in aan te brengen? Ik kijk hierbij op een holistische manier, bijvoorbeeld door op overlevingsmechanismen, gedachtenpatronen en emoties die in het lichaam opgeslagen liggen in te zoomen en deze te ontrafelen. Tijdens de sessie mag je ontspannen liggen op de behandeltafel, ondertussen vertel ik wat ik voel en zie en stel ik je daar soms een vraag over zodat we nog verder de diepte in kunnen. Ook zal ik soms een channeling doen tijdens de sessie als ik voel dat dat waardevol is. Dit combineer ik met een energetische healing, waarbij zowel ik als mijn gidsen ‘werken’ in jouw energieveld. Bij ET healing gaat het er echter om dat jij in je eigen kracht blijft staan. Ik voel dat ik dus niet zomaar iets weg mag halen, maar juist jou alle benodigdheden geven om zelf sprongen in je bewustzijn te kunnen maken. We halen immers de meeste voldoening uit de uitdagingen in het leven die we op eigen kracht hebben overwonnen; dit geeft ons verdieping en vooral ook wijsheid. Ik neem je tijdens de sessie mee in jouw eigen verhaal, waarin langzaam steeds meer puzzelstukjes op hun plek vallen en uiteindelijk het totaalplaatje zichtbaar wordt. 

 

Reiki

Rigpa Healing

Bianca is opgeleid tot rigpa healer. Rigpa Energetic Healing is een vorm van energetisch genezen met de Indiase Ayurveda als basis en met invloeden uit het Tibetaans Sjamanisme en het Boeddhisme. Deze healingtechniek is meer dan 2500 jaar geleden ontstaan en werd lange tijd alleen binnen de gemeenschap doorgegeven van leraar op leerling, maar sinds ongeveer 1990 werd het wijder verspreid om te voorkomen dat deze waardevolle manier van genezen zou verdwijnen. Ik heb deze healing een aantal jaar geleden zelf mogen ontvangen en het bracht me zoveel dat ik meteen wist dat dit iets was dat ik ook aan anderen zou willen bieden. Na de behandeling voelde ik me weer helemaal in balans en was ik volledig in contact met mijn diepste zelf, wat mij zoveel energie gaf waardoor ik me dagenlang licht en vrolijk voelde.

Yoga & Meditatie

Wij hebben allebei een yoga teacher training gevolgd in India om ons verder te verdiepen in alles wat yoga is en te bieden heeft op lichamelijk, mentaal en spiritueel gebied.

Yoga en meditatie kan zoveel voor je doen dat het niet in een aantal zinnen is uit te leggen. In essentie zorgt het ervoor dat je meer in balans komt op elk gebied van je leven. Lichamelijke klachten kunnen erdoor afnemen of zelfs verdwijnen en hetzelfde geldt voor energetische blokkades en mentale problemen. Yoga en meditatie kan er op deze manier voor zorgen dat je bij je eigen kern komt en meer lichtheid, rust en positiviteit ervaart. Voor onszelf is yoga en meditatie een manier om in het oog van de storm te blijven wanneer het leven een chaos is. Om gewoon te kunnen zijn met wat er is en daar rust in te vinden in plaats van de situatie te veroordelen of vermijden.