Cosmic divine dance

Dansexpressie in verbinding met onze ziel

Elke MAANDAGAVOND in BREDA – 20:30 – 21:45

In deze dansimprovisatieles gaan we ons heerlijk verbinden met en onderdompelen in de hogere frequenties in onszelf en om ons heen. We starten met een meditatie om eerst helemaal aan te komen in onszelf en dat wat ons nog afremt te omarmen en los te laten. Vervolgens gaan we verder met een geleide dansimprovisatie. We geven aan de hand van thema’s eerst uitdrukking aan de lagere energieën in ons veld die vaak weggeduwd worden, om vervolgens op te klimmen naar de hoogst beschikbare frequentie voor onszelf: onze creatie-kracht, levenslust, goddelijkheid en verbinding met het universum. We maken tussendoor regelmatig contact met onze binnenwereld om van daaruit in dans expressie te geven aan wat we voelen. Er wordt onder andere gewerkt met thema’s als emoties, krachtdieren, chakra’s en de elementen.

Alles wat jij bent en voelt in dit leven is welkom tijdens deze expressieve vorm van beweging. Het is een geschenk voor ieder mens om het universum handen en voeten te kunnen geven en vol met JOY te kunnen vertalen naar ons fysieke lichaam. Zeker voor lichtwerkers is het mooi om deze energie volledig in het lichaam te kunnen toelaten en ervaren, waardoor je als vanzelf meer in je lijf en op de aarde aanwezig bent. Het verbinden met de aarde-energie van dit moment, ons lichaam en onszelf als mens is ook iets waar we op deze avonden aandacht aan besteden; de hogere en lagere vibraties gaan immers hand in hand. Wanneer we slechts op een deel van onszelf focussen, raken we uit balans en ontkennen we een deel van onszelf.

We zullen ons ook verbinden met de energie van dit moment, zodat de lichte maar ook de donkerdere stukken, wanneer zij zich laten zien, vreugdevol tot uitdrukking kunnen komen en op die manier het licht en de vrijheid weer kunnen terugvinden. We ronden altijd af met een eindontspanning met meditatie, om alles wat we ervaren hebben in ons lichaam te verankeren en vervolgens in ons dagelijks leven te kunnen blijven belichamen.

De les zal wekelijks plaatsvinden in Zuiderlicht, Breda op maandagavond. Je kunt per avond inschrijven, de kosten zijn €15 per keer of €62,50 voor een 5-rittenkaart. De eerste keer mag je meedoen voor €5 zodat je kunt kijken of het bij je past.

Ik zal deze avond begeleiden vanuit mijn achtergrond als danstherapeut en ET-healer met mijn eigen glittersausje eroverheen.

Wil je deelnemen of op de hoogte gehouden worden, stuur dan even een berichtje naar info@estrella-blanca.com of naar Ester, 06-48313072