Dansworkshops

Zondag 30 januari 10:30 – 12:30 – Dansimprovisatie- & yogaworkshop ‘Vrouwelijke Zachtheid als Kracht’ – met live handpan-muziek en sound bath.

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar info@estrella-blanca.com (check je spambox even voor ons antwoord) of stuur een berichtje via Whatsapp of Signal: 0648313072

Vrouwelijke zachtheid als kracht 30 januari 2022

Workshop ‘vrouwelijke zachtheid als kracht’

In deze workshop gaan we met yoga- en meditatieoefeningen en dansimprovisatie, begeleid met live handpan-muziek, in contact met onze zachte maar krachtige vrouwelijke energie. We sluiten de workshop ontspannen af met een soundbath.
Tijdens de koude dagen waarin we vaak ook nog eens ‘goede voornemens’ hebben om onze coping mechanismes met discipline uit ons leven te verbannen, is het waardevol en fijn om juist in de zachtheid naar onszelf te komen. Juist als we milder naar onszelf worden, gaan we vanzelf minder dingen doen die niet goed voor ons zijn. De vrouwelijke energie heeft een zachte, liefdevolle werking die zorgt dat we de veiligheid ervaren die we nodig hebben om in onze volledige kracht de ruimte in te nemen in de wereld. Daarmee creëren we voor onszelf een leven waarin alles mag bestaan en we ons vrij wn gedragen voelen, los van wat er in de wereld om ons heen speelt.
Door contact te maken met de zachte kracht in onszelf en van daaruit in beweging te gaan, geven we letterlijk en figuurlijk ruimte aan deze energie in ons leven, zodat deze kan doorwerken in alles wat er op ons pad komt.

eerdere workshops

divinity

De wereld betoveren met je eigen energie en jezelf helemaal neerzetten in de wereld, is iets wat enorm veel voldoening en levensvreugde oplevert. In deze workshop gaan we met behulp van meditaties in contact met de kracht en energie in onszelf, om deze vervolgens tot leven te laten komen in geleide dansimprovisaties. Wat we in de workshop doen, kan je ook toepassen in het dagelijks leven, we creëren elke dag van alles zonder dat we erbij stilstaan. Als je net wat meer van jouw unieke kracht toevoegt aan alles wat je doet, wordt je leven nog kleurrijker!